Tiedot

Y-tunnus:
0841947-1

Laskutus:
Laskutusohjeet

Hinnasto:
Katso hinnasto tästä.

Käyntiosoite:
Annankatu 22 B,
00100 Helsinki

Sähköpostiosoitteet:
hallinto: administration@melbagroup.com
tuki: support@melbagroup.com
yleinen: melbamail@melbagroup.com

Puhelin:
Jukka Järvinen: 045 132 6144
Juuso Liljavirta: 050 434 3420
Stefan Palmgren/laskutusasiat: 040 548 7137
Ville Koponen: 050 520 8768

 

 

MelbaGroup väki

MelbaGroup 25 vuotta

1990 aloitettiin ohjelmistotuotantoyrityksenä. Silloin Windows ei ollut olemassa kuin Dossin päälle rakennettuna pikalinkkiversiona. Melko pian kuitenkin tuli Windows-versio, johon voitiin tuottaa ohjelmistoja. 1995 tehtiin Markkinointi ja Mainonta -lehdelle ensimmäinen CRM-ohjelmisto. Tämä ClientCare ohjelma toimitettiin usealle yritykselle ja yhteisölle kuten mm. Sitralle.

90-luvulla toimitettiin myös useita potilastieto-ohjelmistoja Lastenklinikalle. Näiden tuottamalla tiedolla on voitu mm. tehdä useita väitöskirjoja sekä parantaa hoidon laatua. Myös hammaslääkärivastanotoille tuotettiin potilasrekisteri ja laskutusohjelmisto ProHammas. Lisäksi tehtiin lukuisia räätälöintiprojekteja.

Internetin myötä tuli tarve vaihtaa ohjelmistotyökaluja, ja siten aloitettiin vuonna 2000 nykyisen MelbaFresh-ohjelmistoalustan kehittäminen. MelbaFresh sopii parhaiten markkinointiautomaatio ja CRM otsikoiden alle.
Jukka Järvinen tuli myös osakkaaksi kehittämään MelbaGroupia informaatiopalvelujen toimittajaksi. MelbaGroup muuttui puhtaasta ohjelmistotalosta informaation käsittelyn osaajaksi.

Viimeiset neljä vuotta on haettu erikoistumista ja fokusta rakennusalalta, jossa olemme saavuttaneet vahvan aseman. Tiedämme erittäin hyvin ketkä ja miten rakentavat omakotitaloja, jolloin voimme auttaa myyntiorganisaatioita parempaan tulokseen. Toimitilavälityksen merkittävimmät tekijät ovat myös asiakkaitamme. Olemme myös laajentamassa toimintamme asunto-osakeyhtiöihin ja ammattirakentamiseen.

Jukka Järvinen

CEO - Toimitusjohtaja

Stefan Palmgren

Hallituksen puheenjohtaja

Juuso Liljavirta

CRM-asiantuntija

Ville Koponen

Teknologia-asiantuntija

Maura Kulmavuori

Myyntikoordinaattori